Pohár karate

V sobotu 8.3.2014 pořádali v Praze v ZŠ Hovorčovická v Praze Kobylisích  další z řady pohárů karate. Naše sdružení zde zastupovala šestičlenná skupinka. Byli zde Jan Němec, Jan Hrách, Matyáš Benešovský, Matěj Sedláček já a mamka Klárky.

Naši závodníci nastoupili do disciplíny kata jednotlivců, kde získali celkem jednu zlatou medaili (Benešovský), Jednu stříbrnou medaili ( Hrách) a dvě bronzové medaile (Němec, Sedláček). V disciplíně kata družstev jsme měli také zastoupení naše družstvo ve složení Hrách, Němec a Benešovský skončilo třetí a získalo bronzové medaile. Čestným hostem na tomto poháru byl senseiSinha, prezident Indické federace karate.

Po skončení závodů jsme se vydali  prozkoumat část našeho hlavního města. Zašli jsme se podívat na Masarykovo nádraží, kde je jeho bista a pamětní deska. V jedné z ulic poblíž nádraží se nachází prodejní výstava drahých kamenů a my jsme neodolali a šli si ji prohlédnout. Měli tam moc zajímavé kousky. Prošli jsme se okolo hotelu Hilton, české národní banky a obecního domu, přes náměstí republiky, okolo divadla Hybernia. Metrem jsme se přesunuli na Černý Most , zašli k objektu označenému Centrum Černý Most a potom jsme se zašli občerstvit.  Chvíli na to nám odjížděl náš autobus a my vyrazili k domovu.

  - MD -