Klubový přebor v Zásadě

      Ve čtvrtek 13.listopadu 2014 proběhl v pořadí již sedmý ročník klubového přeboru našeho sdružení. Přebor začal v 17.15 hodin v tělocvičně ZŠ v Zásadě. Letošního ročníku se jako čestný host zúčastnila šéfredaktorka Zásadského zpravodaje p. Balatková a kronikářka Zásady p. Němcová.

     V soutěžním klání změřili své síly jak studenti z letošního náboru tak i starší studenti.  Během závodů bylo rozděleno celkem šest zlatých a čtyři stříbrné medaile. V letošním přeboru  získali zlaté medaile Karolína Tilerová, Michal Tiler, Anna Dumková, Ondra Šikola, Vítek Chlumecký a Jan Němec. Stříbrné medaile získali Jan Bernát, Viktor Chmel, Jan Hrách a Matyáš Benešovský. Spolu s medailemi závodníci vybojovali i krásné trofeje v podobě karatistů. Během závodů studenti předváděli i naučené techniky ze sebeobrany , karate kde předvedli žákovskou a mistrovskou katu v provedení družstva a boje s krátkou holí zvanou Hanbo. Diváci je za jejich výkony odměnili potleskem. V závěrečné části přeboru bylo poděkováno jak čestným hostům tak i pořadatelům.  

    Všichni přítomní vyjádřili svoji spokojenost s průběhem letošního ročníku klubového přeboru. Před půl sedmou letošní klubový přebor definitivně skončil. Po společné fotografii a poklizení tělocvičny se všichni rozešli do svých domovů.

    - MD -